За нас

Пано КондоянисКазвам се Пано Кондоянис, през 2014 г. създадох фирма ЕПАК 43 ЕООД с цел изработка на сайтове и SEO оптимизация. От 2009 г. имам солиден опит зад гърба си и се занимавам професионално с IT услуги. През последните 10 години работя както по собствени, така и по клиентски проекти.

Смятал съм, че за да бъде успешна една работа трябва да има партньорство между страните, а не просто договорни отношения. От опита си със стотици клиенти в сферата на услугите, мога да изкажа мнение, че клиента остава доволен, когато усети, че работи с професионалист който знае как да докара нещата от 0 до 100%, на цена, която удовлетворява и двете страни. Цената винаги е била един от най-важните фактори в продажбите, но за да бъде една сделка успешна трябва да има fair price (справедлива цена) и за двамата в сделката.

Затова предпочитам да работя с клиенти, които са наясно с материята уеб сайт, изработка на сайт, SEO оптимизация, link building, принципи и работа на Google.  Клиенти, които имат необходимото търпение и финанси да платят на специалисти за популяризация на техния бизнес модел. Това спестява много главоболия и на двете страни.

Всеки клиент за нас има индивидуални нужди, които ако не сме сигурни, че можем да задоволим отказваме още в началото. Времето ни е скъпо и няма смисъл да го губим в експерименти, които не ни харесват. Нашата работа е маратон, който преминава през много фази и който има прозрачни, проследими онлайн резултати с които се гордеем.

Фирмата разполага с уеб дизайнер, програмист, SEO оптимизатор и копирайтър, които могат да поддържат малки и средни клиентски проекти.

Ако търсите сериозна SEO фирма, с която да партнирате, потърсете ни за разговор.

Контакти:

ЕПАК 43 ЕООД
Email: info@epak43.com
Телефон: 0882 94 14 24
Адрес: бул. 25 Септември 24, 9300 Добрич, България
Работно време: Понеделник-Петък 9:00-17:00
Web: epak43.com